Geneerinen Priligy

Osta Geneerinen Priligy 30, 60, 90 mg Suomessa Online ilman reseptiä

Erilaiset lääkkeet, jotka pidentävät yhdyntää ja poistavat liian nopeaan siemensyöksyyn liittyviä ongelmia, sisältävät dapoksetiinia, joka estää serotoniinin eritystä. Tämä lääkitys tuo takaisin seksin ilon missä iässä tahansa.

Varhaisen siemensyöksyn ja muiden yhdynnän pidentämiseen tarkoitettujen geneeristen lääkkeiden edulliseen hintaan voi ostaa verkkoapteekin verkkosivuilta täysin turvallisesti. Jokaiselle asiakkaalle taataan luottamuksellisuus, apteekkarin ammattitaitoinen neuvonta ja tilauksen nopea toteuttaminen.

  • Nopea vaikutuksen alkaminen
  • Pitkäkestoinen vaikutus
Turvallinen tapahtuma
Käy kassasivun sertifikaattilinkit
Maksutavat

Priligy Geneerinen 60mg

Paketti Hinta Per Tabletti Säästöt Bonus
60mg x 10 tabletit
45.36
€ 4.54 € 0 - Osta
60mg x 20 tabletit
€ 90.83 / 73.63
€ 3.68 € 17.2 + 4 tabletit Osta
60mg x 30 tabletit
€ 136.07 / 101.57
€ 3.39 € 34.5 + 6 tabletit Osta
60mg x 60 tabletit
€ 272.14 / 174.34
€ 2.91 € 97.8 + 8 tabletit Osta
60mg x 90 tabletit
€ 408.69 / 252.99
€ 2.81 € 155.7 + 10 tabletit Osta
60mg x 120 tabletit
€ 544.61 / 325.01
€ 2.71 € 219.6 + 10 tabletit Osta
60mg x 180 tabletit
€ 816.8 / 471.2
€ 2.62 € 345.6 + 10 tabletit Osta

Geneerinen Priligy kuvaus

Käytetään: Ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon
Vaikuttava aine: Dapoksetiini
Annostus: 30 mg, 60 mg, 90 mg
Lääkkeen muoto: Tabletti
Vaikutuksen alkaminen: 60-120 minuutin kuluttua
Vaikutuksen kesto: Jopa 12 tuntia
Myyntiehdot: Ilman reseptiä

Esimerkki kirjekuoresta
Esimerkki kirjekuoresta
Tilauksesi pakataan turvallisesti ja toimitetaan 24 tunnin kuluessa. Tältä pakkaus näyttää (immagini reali dell'articolo inviato). Se on kooltaan ja ulkonäöltään tavallisen kirjeen kokoinen (24x11x0,7 cm), eikä siitä puutu sisältöä.

Toimitustapa
Pikatoimitus
Toimitusaika
4-11 arkipäivää
Hinta
€ 14.99
Kansainvälinen merenkulku
Suojelu ja turvallisuus
Huomaamaton pakkaus
Yksityisyyden ja nimettömyyden takuu
Tilauksen toimitus 21 päivän kuluessa
100% taattu toimitus.

Tarkoitus, lääkkeen ominaisuus

Normaali yhdyntä on mahdollista, kun sympaattinen hermosto toimii hyvin. Pidentäjän vaikutus stimuloi tiettyjä kemiallisia prosesseja vastaavalla aivoalueella, mikä auttaa torjumaan eturauhasen häiriöitä, seksuaalista impotenssia, ennenaikaisia ja hallitsemattomia erektioita. Lääkkeillä on lievä vaikutus. Niitä tulisi käyttää tilannekohtaisesti impotenssia vastusta vissa tapauksissa. Lääkkeiden turvallisuutta vahvistaa mahdollisuus käsikauppa myyntiin.

Miten se toimii (vaikutusmekanismi), vaikuttava aine, vaikutus

Dapoksetiini vähentää veren serotoniinipitoisuutta ja hermo reseptorien herkkyyttä, mikä pidentää yhdynnän kestoa moninkertaisesti ja pitää peniksen pystyssä yhdynnän loppuun asti. Ennenaikainen siemensyöksy ei yleensä ole sairaus ja johtuu useimmissa tapauksissa fyysisestä tai henkisestä väsymyksestä. Pidentäjien ottaminen auttaa miehiä saamaan itseluottamuksen takaisin hallittujen erektioiden ja normaalien seksisuhteiden kyvyn kautta.

Nauttiminen (milloin, kuinka paljon ottaa, milloin se alkaa vaikuttaa, kesto).

Suurin, kestävä vaikutus saavutetaan, kun se otetaan 1 tunti ennen yhdyntää, ja se kestää 5 tuntia. Tabletit tulee ottaa suun kautta runsaan nesteen kera. Useimmissa tapauksissa 30 mg dapoksetiinia riittää terapeuttisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Useimmat lääkeyhtiöt valmistavat pidentäjiä eri annoksina, joten paras vaihtoehto on helppo löytää.

Mitä muuta sinun on tiedettävä ennen ajanvarausta

Lääkkeitä käytettäessä on vältettävä alkoholia ja rasvaisia ruokia, jotka vähentävät merkittävästi niiden tehoa ja lisäävät haittavaikutusten riskiä. Joissakin tapauksissa tämän lääkevalikoiman vaikuttava aine ei sovi hyvin yhteen muiden lääkkeiden kanssa.

Jos sinulla on sairaushistoriaa, ota etukäteen yhteyttä erikoislääkäriin:

- sydänsairaus;

- munuaisten tai maksan toimintahäiriöt;

- mielenterveyden häiriöt.

Lääke ei sovi miehille, joilla on peniksen fyysinen vika. Lääke ei sovi miehille, joilla on peniksen fyysinen vika ja jotka ovat alttiita priapism alle. Pidennys Aineet vaikuttavat ajamiseen, koska ne heikentävät keskittymis- ja reaktiokykyä.

Annostus

Lääkäri laskee yksilöllisen hinnan terveydentilasi, fyysisen ja psyykkisen tilasi sekä sairauden vaiheen perusteella. Hoitojakso Prolonga Torilla alkaa 30 mg:lla vaikuttavaa ainetta. Taudin keskivaikeassa vaiheessa suositellaan 60 mg:n annosta, ja suurin vuorokausiannos ei saisi ylittää 90 mg:aa.

Vuorovaikutus

Useimmissa tapauksissa tämä lääke sarja imeytyy helposti elimistöön. Niiden vaikuttava aine yhdessä muiden lääkkeiden kanssa voi kuitenkin muuttaa vaikutusmekanismia.

Sinun on neuvoteltava lääkärisi kanssa, jos olet hoidossa:

- estäjät;

- masennuslääkkeet;

- nitraatteja sisältävien valmisteiden kanssa;

- antibiootit.

Täydellisen luettelon lääkkeistä, jotka eivät sovi yhteen tietyn yhdyntää pidentävän lääkityksen kanssa, saat erikoislääkäriltä.

Vasta-aiheet

Pidentäjiä missään muodossa ei pidä määrätä alaikäisille tai potilaille, joilla on suuri herkkyys ja suvaitsemattomuus dapoksetiinille ja muille niiden sisältämille ainesosille. Jos sinulla on intoleranssi määritellylle vaikuttavalle aineelle, on suositeltavaa valita analogit, kuten Cialis tai Levitra, tai muut eturauhasen häiriöiden ja erektiohäiriöiden hoitoon tarkoitetut lääkkeet, jotka sisältävät tadalafiilia ja vardenafiilia. Lääkärin on säädettävä annos ongelman mukaan. Näitä lääkkeitä voi ostaa verkkoapteekista ilman reseptiä. Niiden hinta on edullinen.

Sivuhuomautus

Jos lääkärin suosituksia noudatetaan eikä vasta-aiheita ole, Prolongation käyttö ei aiheuta haittavaikutuksia. Joissakin tapauksissa potilaan aineenvaihdunta prosessien yksilölliset ominaisuudet voivat johtaa haittavaikutusten kehittymiseen:

- pahoinvointi;

- allerginen nuha;

- vahvuuden heikkeneminen;

- vaikea hengitys.

Useimmat epämukavuudet ovat palautuvia, lyhytaikaisia eivätkä vaadi lääkärin hoitoa.

Yliannostus

Mahdollisuus ostaa lääkkeitä internetistä johtaa usein siihen, että potilaat eivät noudata niiden käyttöä koskevia suosituksia. Halpaa hintaa tavoitellessaan jotkut miehet ostavat pillereitä tuntemattomalta valmistajalta, jolloin vaarana on yliannostus.

Yliannostuksen selvimmät oireet ovat:

- pyörtyminen;

- kuulo- tai näkövamma;

- priapismi;

- Allergiset reaktiot.

Tässä tapauksessa sinun on lopetettava lääkkeen käyttö ja ryhdyttävä oireenmukaiseen hoitoon.

Varastointi

Valmisteet on säilytettävä alkuperäispakkauksessa enintään 25 celsiusasteen lämpötilassa, kuivassa ja pimeässä paikassa lasten ulottumattomissa.

Vastuu

Kaikki tällä verkkosivustolla olevat tiedot ovat vain tiedoksi. Internet-apteekin ylläpito ei ole vastuussa potilaan tilasta, jos lääkettä käytetään ilman lääkärin määräystä.

Tarkistettu:

Mikko Heikkinen

Mikko Heikkinen, Urologen

Geneerinen Priligy Arvostelut
Markus (Kuopio)
Otin sen pidentääkseni yhdyntää, se toimi. Poissa oli psykologinen epämukavuus nopeasta lopusta, joten elämä pelasi uusia värejä

Heikki (Kouvola)
Hän on ostanut useita kertoja tältä sivustolta, toimitus on nopea. Tabletit ovat siistejä, hyödynnetään ohjeiden mukaan. Aikaisemmin osti pieniä pakkauksia, mutta vaihtoi sitten isompiin, koska se on niin kannattavaa

Timo (Tampere)
Todella laadukasta! Pysyy tyytyväisenä. Toiminta kesti useita tunteja.

Janne (Tampere)
Toimii nopeasti, mahdollisimman vähän haittavaikutuksia, ja tunne, että erektio alkaa vain lääkkeestä, ei ole, tunteet ovat luonnollisia.

Teemu (Vantaa)
voimakas aihe! Se tekee työnsä, kaikki on super, tyttö on tyytyväinen.

  • Suosittuja tuotteita
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 tabletti
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 tabletti
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
€ 2.59 tabletti