Dr.Mikk Heikkinen

Dr.Mikk Heikkinen, Urologen

Mikko Heikkinen syntyi ja kasvoi Turun maalauksellisessa kaupungissa Lounais-Suomessa. Lapsuudesta lähtien hän osoitti kiinnostusta tieteisiin, erityisesti biologiaan ja anatomiaan, mikä lopulta johti hänet valitsemaan lääketieteellisen uran. Koulun jälkeen Mikko meni opiskelemaan Helsingin yliopiston lääketieteelliseen tiedekuntaan. Opiskeluaikanaan hän osallistui aktiivisesti opiskelijoiden tieteellisiin piireihin ja suoritti kesäharjoittelut eri lääketieteellisissä laitoksissa Euroopassa.

Ura:

Helsingin Yliopistollinen Sairaala (2001 – 2010):

Mikko aloitti ammattiuransa yhdessä Suomen arvostetuimmista lääketieteellisistä laitoksista. Täällä hän ei ainoastaan harjoittanut kliinistä käytäntöä, vaan osallistui myös aktiivisesti uusien diagnostisten menetelmien kehittämiseen urologisten sairauksien alalla, hyödyntäen lääketieteellisen tekniikan viimeisimpiä saavutuksia.

Tampereen Sairaala (2010 – nykyhetki):

Muutettuaan Tampereelle Mikko keskittyi innovatiivisten kirurgisten menetelmien, kuten 3D-visualisoinnin integrointiin urologisessa kirurgiassa. Hänen työnsä tällä alalla toi hänelle tunnustusta yhtenä Suomen johtavista asiantuntijoista.

Tieteelliset Tutkimukset ja Julkaisut:

Mikko Heikkinen osallistuu aktiivisesti kansainvälisiin tutkimusprojekteihin ja on kirjoittanut useita tieteellisiä artikkeleita urologiasta. Hän on myös usein kutsuttu avainpuhujaksi kansainvälisiin kongresseihin ja symposiumeihin.

Henkilökohtainen Elämä ja Harrastukset:

Vapaa-ajallaan Mikko harrastaa valokuvausta ja matkustelua. Hän yhdistää matkusteluintonsa ammatilliseen toimintaansa osallistumalla lääketieteellisiin konferensseihin ja symposiumeihin ympäri maailmaa. Hän on myös talviurheilulajien, erityisesti maastohiihdon ja jääkiekon, intohimoinen harrastaja.

Yhteistyö verkkopohjaisen Apteekki ApteekkiFinland.com kanssa:

Lääketieteellisen ja tutkimustoimintansa lisäksi Mikko Heikkinen tekee aktiivisesti yhteistyötä verkkopohjaisen apteekin ApteekkiFinland.com kanssa. Tämä kumppanuus alkoi vuonna 2019 ja se keskittyy potilaiden tietoisuuden lisäämiseen urologisten sairauksien oikea-aikaisen diagnostiikan ja hoidon tärkeydestä.

Yhteistyön Pääkohdat:

  • Tietomateriaalien Kehittäminen: Mikko osallistuu potilaille tarkoitettujen koulutusartikkeleiden ja esitteiden luomiseen, jotka jaetaan apteekkifinland.com verkkosivuston kautta. Nämä materiaalit keskittyvät yleisön informoimiseen urologisten sairauksien oireista, ehkäisystä ja hoitomenetelmistä.
  • Neuvonantajan Tuki: Tohtori Heikkinen tarjoaa asiantuntijaneuvontaa verkkoapteekille urologiaan liittyvien lääketieteellisten tuotteiden ja lääkkeiden valinnassa ja tarjoamisessa.
  • Osallistuminen Webinaareihin ja Online-Seminaareihin: Mikko osallistuu säännöllisesti ApteekkiFinland.com:n järjestämiin online-tapahtumiin, jossa hän jakaa tietämystään ja kokemustaan laajalle yleisölle.
  • Tutkimusprojektit: Yhteistyön puitteissa ApteekkiFinland.com rahoittaa joitakin Mikon tutkimusprojekteja, jotka keskittyvät uusien hoitomenetelmien tutkimiseen urologisten sairauksien alalla.